Üyelik Sözleşmesi

Forum üyeliğine başvururken kullanıcı adı olarak gerçek ad ve soyadınızı kullanmanız ve geçerli bir elektronik posta adresi vermeniz gerekmektedir.

Güvenliğiniz açısından, başkalarınca tahmin edilemeyecek, karmaşık bir şifre seçmenizi ve şifrenizi hiçkimseyle paylaşmamanızı hatırlatmak isteriz.  Başvurunuz forum ekibince incelendikten sonra, uygun görülmesi durumunda, elektronik posta adresinize gönderilecek bir mesajla üyeliğiniz onaylanacaktır.  Forum ekibi, uygun görmediği başvuruları gerekçe göstermeksizin reddetme hakkını saklı tutar.  Üyeliğe kabul edilmiş olsalar bile, üyelik formunda vermiş olduğu bilgilerin doğru olmadığı belirlenen üyelerin üyelikleri iptal edilecektir.  Aynı şekilde, üyeliğiniz onaylandıktan ve foruma giriş yaptıktan sonra oluşturabileceğiniz detaylı profilinizin de güncel ve gerçek bilgiler içermesi gerekmektedir.  Gerçek olmayan, veya herhangi bir şekilde forum kurallarına aykırı içeriği bulunan profil sahibi üyelerin üyelikleri iptal edilecektir.

Bu foruma üye olmakla, mesajlarınızda yanıltıcı, gerçek dışı, sahte, kaba, taciz veya tahrik edici, nefret, şiddet, hakaret veya tehdit içeren, başkalarının kişilik haklarına veya özel hayatlarına saldırı sayılabilecek, yahut herhangi bir başka şekilde yürürlükteki Türkiye Cumhuriyeti yasalarını ihlal edebilecek herhangi bir içeriğe yer vermeyeceğinizi kabul etmiş oluyorsunuz.  Bunun bir parçası olarak, şayet telif hakları size ait değilse, telif hakları sahibinin yazılı onayını almadıkça hiçbir telifli materyale mesajlarınızda yer vermemeyi de kabul etmiş oluyorsunuz.  Ayrıca, bu forumda ticari reklam ve siyasi propaganda yapmak da yasaktır.

Forum ekibinin gönderilen her bir mesajın kurallara uygunluğunu teyit edebilmesi mümkün değildir.  Gönderilen mesajların sürekli olarak izlenmesinin mümkün olamayacağı gibi, mesaj içeriklerinden forum ekibinin sorumlu tutulması da mümkün değildir.  Forumda yer alan bilgilerin doğruluğu, bütünlüğü, veya geçerliliği de forum ekibince garanti edilemez.  Gönderilen mesajlar yazarının görüşlerini yansıtır; bu görüşlerin forum geneli veya forum ekibince paylaşılması gerekmez.  Uygunsuz olduğunu düşündüğü bir mesajla karşılaşanlar en kısa zamanda bir moderatöre haber vermelidirler.  Forum ekibi, gerekli gördüğünde ve makul bir süre içerisinde uygunsuz içeriği kaldırma hakkını saklı tutarlar.  Bu kural, üye profili bilgilerini de kapsar.  Forum ekibi, yasal zorunluluk hallerinde kimliğinizle ilgili bilgileri resmi kurumlara bildirme hakkına sahiptir.
 
Gönderdiğiniz her mesajda, IP adresiniz kaydedilir.  Forum kurallarına yönelik ağır bir ihlalin olması durumunda IP adresiniz engellenir ve/veya internet servis sağlayıcınızla irtibata geçilir.  Forum yazılımı, foruma giriş-çıkış yapabilmeniz için, kullanıcı adınız ve şifreniz gibi bilgileri içeren bir çerez (cookie) metin dosyası kullanır.  Yazılım, bunun dışında bilgisayarınızdan hiçbir bilgi toplamaz veya bilgisayarınıza hiçbir bilgi göndermez.

Her Hakkı Saklıdır © 2007-2024 cebehane.com
SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines
RSS WAP2