Merhaba Yasir bey . Kendinizden önce eserinizi tanıtma gayretiniz işinizi severek yaptığınızı gösteriyor
.Ustanız sayılabilirmiyim bilmiyorum ama yatağan konusunda bir iki laf edeyim izninizle. Bence hemen ikinci yatağana başlamalısınız . Ama ilkinde imalat için ayırdığınız zamanın belkide daha fazlasını ikincide yatağan formunu ve oranlarını belirlemek için ayırmalısınız bence. Bu forumda bunları bulabileceğiniz fazlasıyla fotoğraf ve bilgi var. Yatağan konusunda uzman arkadaşlarımız her sorunuzu cevaplayacaktır eminim .Yani un var yağ var şeker var
sizde de gayret olunca bu helvayı paylaşmak hepimize keyif verecek. Çıkacak işi ilkinin yanına astığınızda aradaki farka bakıp en çok da siz keyif alacaksınız eminim -^b