Başlarken > Etkinlikler, Haber ve Duyurular

TARİHİN ARKA ODASI

(1/4) > >>

Gökhan Bakla:
arkadaşlar,

24,07,2010 cumartesi akşamı Murat BARDAKÇI'nın sunduğu TARİHİN ARKA ODASI'da türk okçuluğu ve türk kılıçları konusu işlenecektir. Programa Kayahan beyinde katılacağını biliyorum.

ilgilenen arkadaşların programı kaçırmamasını tavsiye ederim..

sağlıcakla kalın...

Sancar Özer:
Arkadaşlar çok acil İstanbul içinde elinde 16.yy klasik yelmanlı Türk kılıç formunda mümkün olduğu kadar iyi durumda bir osmanlı kılıcı örneği  arıyoruz programda örnek olarak göstermek için. Son anda haber verildiği için çok sıkışık bir zaman içinde hazırlık yapma imkanımız olduğundan iki ayağımız bir pabuca girdi. İstanbul'da olup koleksiyonunda böyle bir parça olan ve Kayahan bey'e program için ödünç verebilecek olan bir üyemiz varsa çok çokçok makbule geçecek. Türk kılıcını tanıtmak için ele geçen böyle nadir bir fırsatı kaçırmamamız lazım. Elinizden gelen desteği vereceğinize inanıyorum.

Edit:  Türk işi kılıç, kama, teber, hançer, balta, yatağan, saldırma v.s. her ne malzeme olursa aynı şartlar içinde yine çok makbule geçecek. :)

Mergup Özkan:
merhabalar,

Cok üzgünüm benim elimde bir kac parca var ama burada Almanyada. Cok isterdim yardim etmek, cünkü böyle bir imkan kolay kolay ele gecmez, haklisiniz... :(

Gokmen Altinkulp:
Kayahan beyi ve Şafak abiyi tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. Programı sonuna kadar seyrettim.
Geçen hafta da okçuluk işlendi, yine sabaha kadar, biraz uykusuz kalıyoruz hehe.
Osmanlıda kullanılan kesici aletleri tanıtmakta büyük bir adım ileri atıldı.
İnşallah ilgi daha da artar.
programda çok lafınız kesildi yalnız, çok kibardınız, keşke daha çok anlatabilseydiniz.
Anlattıklarınızın hepsini büyük ilgiyle dinledim.

Selamlar

Gökmen

Mesut Çetin:
Ben de iki haftadır sabahlayanlardanım. Programın zaten ana konudan uzaklaşmaya çok müsait bir yapısı var. Bu genel sıkıntı dün gece de biraz yaşandı ancak ne olursa olsun türk kılıcının tanıtımı açısından çok çok önemli bir adımdı. Tebrik ediyorum.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git