Genel Konular > Diğer Silahlar ve Savunma Gereçleri

Bu Nasıl Yapıldı-Avrupa Şövalye Zırhı

<< < (3/7) > >>

Eylem Cengiz:
Valla bakarken kendimi şaşırmıştım, dikkat edemedim.

Sancar Özer:
Sağol cevabın için :D Zincir zırhı becerebilirsem kendim yapmaya karar verdim, Gökmen beyin makalesine göre uzun süren bir iş ama artık yavaş yavaş yapıcaz. Lakin beceremezsem bu seçenekler de aklımda ;)

Bekir Çankırı:
Halka  örme   zırh  konusunda  yapılmış  örneklerini , yapım aşamalarını ve örme yöntemini yakından gördüğüm ve ustalığına  şahadet  edeceğim   -^b   sevgili  Adnan  mehel  hocamız .
  Perçinli  zırh  konusunda da  resimli ve  aydınlatıcı  örneklerle  bezenmiş  güzel bir çalışmasını okuduğum   Gökmen  altınkulp  dostumuzun  anlatacakları  çok  faydalı olacaktır  eminim  :)
Her iki dostumuza da  selamlarımla .

Uğur Nakaş:
Bu gün örnek halkalar elime ulaştı. Karadeniz metalden kilosu 7 tl ye 2 yada 1,5 mm kalınlık  9 mm çap lı 12 -13 kilo halka alacağım ve en kısa sürede örmeye başlayacağım.. Sanırım gönderdikleri 2 mm ve bükümü zor olacak gibi o yüzden 1,5 a geçeceğim sanırım

Bekir Çankırı:
Haydi Allah  rastgetire uğur bey :D    kolay gelsin  . 
Aman    fotoğraf makinenizi de  yakınlarda bulundurun  da  her adımda keyfinize  ortak olalım . -^b
Ee ..  siz bukadar çabuk  hareketlendiğinize  göre   bende usul , usul  motoru  ısıtmaya  başlasam diyorum . :D
Şu  göğüs  plakaları  ( ÇAHAR AYNA  da  mı  deniliyordu ? ) için   elinde  ölçü  , model  , fotoğraf  ya da numune  olan  dostlar   ,  hadi  bir  omuz  verin de   hem   Uğur  bey dostumuzun  zırhı  adlı  adınca osmanlı  olsun   hem de tam  bir  cebehane  imecesi olsun . -^b

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git