Hoşgeldiniz
; lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
23 Mayıs 2024, 18:11:02
ANASAYFA
A R A M A
G İ R İ Ş
K A Y I T
»
Teknik Konular
»
Çalışmalarımız
»
USTURA KEMAL
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
USTURA KEMAL (9484 defa okundu)
Sinan Erşen
Üye
İleti: 66
USTURA KEMAL
«
:
18 Mayıs 2012, 10:57:12 »
İlk kez denediğim bir çelik dövme denemem sonucu ustura yapmaya karar verdim. Murat abimizin sakallarını artık bu ustura kesicek ...
çelik civa çeliği...
boyutları
boy :7,5cm
en :2 cm
toplam boy : 15cm..
umarım beğenirsiniz, denemesini yaptık çok keyifli bir traşı var ...
DEVAM RESİMLERİ :
https://picasaweb.google.com/110028840843912084700/USTURAKEMAL#
Kayıtlı
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...
Sancar Özer
Üye
İleti: 825
Ynt: USTURA KEMAL
«
Yanıtla #1 :
18 Mayıs 2012, 17:39:03 »
Şahane olmuş; hele de yıllardır usturayla tıraş olan bir insan olarak bir kat daha beğendim -^b Lakin insan bunu kullanmaya kıyamaz
Kayıtlı
"Hoşça bak zatına ki zübde-i alemsin sen
Merdüm-i dide-i ekvan olan ademsin sen "
Şeyh Galip
Bekir Çankırı
Üye
İleti: 503
Ynt: USTURA KEMAL
«
Yanıtla #2 :
19 Mayıs 2012, 10:29:13 »
Batı tarzı ustura , ellerinde Türkçe ısıtılıp yumuşatılmış çok , çok da başarılı olmuş Sinan .
Sıcak dövmede deneme filan değil bence zirvede bir ustalık sergilemişsin .
Eline sağlık .
Kayıtlı
"Kendimi kendim yetirdim, kendim ettim kendimi...
Kendime kendim gerekse; bula, kendim kendimi..."
PİRİ REİS
http://bekircankiri.blogspot.com/
Sinan Erşen
Üye
İleti: 66
Ynt: USTURA KEMAL
«
Yanıtla #3 :
21 Mayıs 2012, 09:28:22 »
teşekkür ederim Bekir abi elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ama hepsi benim için yeni bir deneyim olduğu için her işimde çırak oluyorum...
Kayıtlı
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...
Yazdır
Sayfa: [
1
]
« önceki
sonraki »
»
Teknik Konular
»
Çalışmalarımız
»
USTURA KEMAL