eli kılıçlı adamlara karşı insanın sözlerine dikkat etmesi lazım gerekir ama 10-15 gündür siteye kaydımın onaylanması için bekliyorum ve bunun için de eğer eliniz kılıcınıza gitmeyecekse küçük bir sitem yollamak isterim
küsecektim vallaa !!
adım davut gündüz... şimdilik istanbulda yaşıyorum ve yaşamak da istemiyorum... yani istanbulda yaşamak istemiyorum
polis memuruyum, Allah bağışlarsa iki çocuğum var. ben de sizler gibi kılıç hastalığına yakalanmış durumdayım... aslında benim asıl ilgim japon kılıçlarına idi... malum uzakdoğu filmleri ve animeler bu ilginin kaynağını oluşturuyordu. polisim ama aslen sinema tv mezunuyum... baba tarafından nereli olduğumu tarif ediyorum sanki
çocukluğumdan beri (biraz da tv etkisiyle) bitmez tükenmez bir aksiyon tutkusu vardı içimde. bu sebeple çocukluğumda tahtadan kılıç, yay, mızrak yapmışlığım çoktu. tabi tv'ye bakmaktan aynaya bakma fırsatımız olmadığı için özümüzü de göremedik bunca zaman. ecdadın o mükemmeliyetçi anlayışından, kusursuz işçiliğinden bihaber, avrupa ve uzakdoğu unsurlarını izledik durduk. sonra bir gün merakla google amcaya osmanlı kılıcını sordum... bana dımışki çeliğini, yatağanı, şemşiri, kiliji anlattı ve hayretler içinde kaldım...sonrasındaysa beni siz değerli abilerime gönderdi... böyle bir ortamı hazırlamış ve ecdadın mirasına sahip çıkmış olmanız beni ziyadesiyle mutlu etti... ve ben şu anda osmanlı kılıcı yada türk kılıcı konulu bir belgesel hazırlamak istiyorum... bunun için de bu işin üstatları ve uzmanları olan sizlerden yardım diliyorum... neleri okumalıyım ve nereden temin etmeliyim... bu konularda yardım ederseniz ziyadesiyle sevinirim... tekrardan herkese selamlar... saygılar...