Teknik Konular > Alet ve Makineler

BIÇAĞA ve KILICA OLUK AÇMA / UYGULAMA (VIDEO)

<< < (3/5) > >>

Bekir Çankırı:
Teşekkür  ederim Soytürk .
Benim ilk tercihim   verdiğim  fotoğraf  ve  ölçülerden  faydalanarak bu takımların  bütün  arkadaşlarımız  tarafından yapılması   ve  kullanılması .  Ama    yer , zaman veya   takım  yetersizliği  yüzünden  herkesin  buna imkan bulamadığını da    bana  gelen veya  özel mesaj atan  arkadaşlarımızdan  biliyorum .
    Kendi  işimden  kalan çalışma  vaktimin  neredeyse  tamamını   yatağan  için ayırıyorum  ama bu  takımların  torna  , kaynak , matkap v.s  gibi  işlerini  benim  hazırladığım imalat teknik  resmine  göre ve uygun fiyatla  yapacak birkaç  arkadaşımdan  fiyat  teklifi bekliyorum .
  makul bir  fiyat  alırsam  buradan sizlerle   paylaşacağım .  istenebilecek  sayı da belli olmaya başladığında  malzemeleri alıp  siparişi  veririm .
 

Soytürk Dönmez:
Teşekkür ediyorum Bekir ustam, merakla bekliyorum.

Bekir Çankırı:
Birkaç  gün önce  elmas uçlar yerine    8 mm  çapında  HSS  ( Hava çeliği )  bir  pantoğraf   kalemi  kullanarak  oluk açma   denemesi  yaptım .
Böyle  düşük hızlı takımlarda   hava çeliğinin karbür  uçlardan   daha iyi  sonuçlar verdiğini  biliyordum  .  Ama  aldığım  sonuç  daha  iyi  değil  mükemmel  .  Kullanan  arkadaşlara  denemelerini  tavsiye  ederim  -^b  hem  daha  hızlı  hem de  daha temiz  yüzey  elde  edeceksiniz.

Ender Güçlü:
Sayın Bekir Bey,
İnternetteki videolarda kılıç rendesi ve oluk açma aletlerinin benzerlerini görmüştüm ve nasıl yapılabilir diye merak ediyordum. Videolarınız, çizim ve resimleriniz tam aradığım şeylerdi, gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık. Benim şimdilik bunları yapma imkanım yok. Ücreti karşılığı yapacaklar olursa bir çift de ben isterim.
Düzce'den size ve herkese selamlar.

Abdurrahman Doğan:
bekir bey haddim olamayarak bir aparat imal etmeye çalıştım  sıkma vidalarına posa actım torna kalemi den veya kesici uctan oluk,, sırt bandı için ucları yaptım sadece yan kılavuzu kaldı oda problem değil basit bir sistem inceleyip bilgi verirseniz çok sevinirim teşekürler şimdiden ....ben bu yatağanı yapacamya başına geçtikya yavaş yavaş ilerletiyoruz malzeme temini konusunu ..

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git