Genel Konular > Diğer Silahlar ve Savunma Gereçleri

Yay

<< < (2/26) > >>

Cengiz Çetin:
Sancar bey sinir konusunda tecrübelerim var.Lakin bu konuda öyle usta arkadaşlar varki bana söz düşmez.Yaşar Metin hocamdan izin almadan basın açıklaması yapamam. :D Sala sinir döşemek hem keyifli hem yorucu bir iş.Sinirin temini ve hazırlanması baştan sona zahmetli aslında.Ama sonucu görünce zahmeti unutuyor insan.

Eylem Cengiz:
Çok teşekkürler, elinize sağlık.

Kemankeşliğin her ne kadar hakkını veremeyeceğimi düşünsem de tökezlendiğim yere kadar duraksamadan yürümemde ne sakınca var dediğimden ve elimde bir kepaze (terimde hatam varsa affola) olmadığından geçenlerde kalınından bir çift serum lastiği aldım. Bunu galiba Ercan'dan duymuştum. Umarım bir yanlışım yoktur.

Müsadenizle sorayım. Günlük bir çalışma için ne yapmam gerek? Bu koşullarda çalışabilir miyim? Bir kepaze yayını nasıl temin edebiliriz?

Eylem Cengiz:
Bir bilgi: Sakıp Sabancı Müzesinde'ki Ağa Han kolleksiyonu sergisinde bir de yay var.

Sergi devam ediyor.

Eylem Cengiz:
Bir görüntü daha. Kusura bakmayın, mekan çok karanlıktı. Bu fotoğraflarda şimdi alel acele yapmış da olsam ciddi oranda düzeltme var.

Sancar Özer:
Cengiz usta sağolun cevabınız için. Eylem'in  sorduğu hususu ben de merak ediyorum; elinde yay olmayan bizim gibi acemi heveskarlar için ne salık verirsiniz, nerden başlamalı?

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git