Merhabalar Abdurrahman,
Eline saglik, Güzel olmus, kutlarim. Yilmadan devam´ki siz YATAGANLI olarak eliniz ve gönlünüz sizin ve bizim yani Türk Milletinin Ata ve Dede yadigarinim tekrar DOGSUNve CANLANSIN...
Yatagandaki Hemserilerinide biraz dürdükle ve Bilinclendir bu konuyla
,
Beldeniz uyansin ve cok Kisi bunu tekrar canlandirsin. Sakin Tek kalmayasin...
Ama gecen sene Festivalde´de Belediye Baskaniniz Sayin Tuncer Tuncbilek Bey´e ve Belediyedeki Arkadaslara Arz etmistim, en azindan ISIM TALEP Haklari edilsin, Copyrigt veya Tescilli Marka hakkinizi savunun ilk etapta....Neden dersen benim Kolleksiyon ve Antika Yataganla ugrastigimi bilen Yurtdisi kaynaklardan YATAGAN teklifleri geliyor satmak icin.
Bu Parcalar 200, 300 ile 600 € civarinda, bir kismi Makina bir kismi El yapimi Yatagan, Yataghan ve Jatagana ismi ile pazarlaniyor. Teklifler baslica Rusya, Hindistan ve Cin olmakla bir cok Ülkeden geliyor...
Onun icin bir an önce YATAGAN ve ismine sahip cikilsin.
Biliyorum benim icin uzaktan Konusmasi kolay geliyor Kilic yapin ve Talep haklari demek ama en azindan bir Bilginiz ve Bilinclendirme olsun diye yaziyorum, elimden baksa bir sey veya daha cok Imkanim olsa gelse inan onuda yaparim.
Maksadim sakin yanlis anlasilmasin. Moral bozmak degil maksadim, sade bilin Yatagan disinda olup bitenleri...
Selam ve Saygilarimla
Mergup