BIÇAK 1NO.  (7127 defa okundu)

Sinan Erşen

  • Üye
  • *
  • İleti: 66
BIÇAK 1NO.
« : 24 Şubat 2011, 09:05:38 »
Keçi yetiştirme çiftliğinde çalışan bir abimiz bıçağın sahibi hem belimde taşıyabileceğim ip vesaire kesmek için hemde acil bir durum olduğunda hayvanı kesip yüzebileceği bir bıçak istemişti...birazda fiyakalı bir şey olsun deyince aklıma böyle bir bıçak geldi..
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

Sancar Özer

  • Üye
  • *
  • İleti: 825
Ynt: BIÇAK 1NO.
« Yanıtla #1 : 24 Şubat 2011, 14:53:50 »
Sinan bey, çok güzel, fiyakalı bir bıçak, ;D insan kullanmaya kıyamaz. Elinize sağlık. -^b
"Hoşça bak zatına ki zübde-i alemsin sen
 Merdüm-i dide-i ekvan olan ademsin sen "

Şeyh Galip

Bekir Çankırı

  • Üye
  • *
  • İleti: 503
    • Metal El Sanatları facebook :Bekir çankırı
Ynt: BIÇAK 1NO.
« Yanıtla #2 : 24 Şubat 2011, 20:42:23 »
Kabza ve  kındakı  ahşap işçiliğin  , namludaki  ve  balçaktaki kakma  denemelerin    çok özenli  ve  tarzına  ait   özellikler   Sinan .
Özellikle   elişi kakmalara   çok zaman ayırarak   hakim oldukça  işlerinde imzan  olacak  eminim .
 Kolay gelsin .
"Kendimi kendim yetirdim, kendim ettim kendimi... 
Kendime kendim gerekse; bula, kendim kendimi..."                          
PİRİ REİS

http://bekircankiri.blogspot.com/

Sinan Erşen

  • Üye
  • *
  • İleti: 66
Ynt: BIÇAK 1NO.
« Yanıtla #3 : 25 Şubat 2011, 08:54:10 »
teşekkür ederim abi inşallah  :)
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

Necdet Namazcı

  • Üye
  • *
  • İleti: 9
Ynt: BIÇAK 1NO.
« Yanıtla #4 : 17 Aralık 2011, 20:36:26 »
hakkını vermıssınız ellerınıze saglık

Murat Güleç

  • Üye
  • *
  • İleti: 1
Ynt: BIÇAK 1NO.
« Yanıtla #5 : 23 Ocak 2012, 20:10:55 »
Sinan ustam ellerine sağlık. kabzada kullandığın ahşap, bıçağın genel formu ve işçiliği çok hoş olmuş. kınıda cabası.  -^b

 

Her Hakkı Saklıdır © 2007-2024 cebehane.com
SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines
RSS WAP2