Hoşgeldiniz
; lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
29 Nisan 2024, 05:37:43
ANASAYFA
A R A M A
G İ R İ Ş
K A Y I T
»
Teknik Konular
»
Çalışmalarımız
»
BIÇAK 1NO.
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
BIÇAK 1NO. (7127 defa okundu)
Sinan Erşen
Üye
İleti: 66
BIÇAK 1NO.
«
:
24 Şubat 2011, 09:05:38 »
Keçi yetiştirme çiftliğinde çalışan bir abimiz bıçağın sahibi hem belimde taşıyabileceğim ip vesaire kesmek için hemde acil bir durum olduğunda hayvanı kesip yüzebileceği bir bıçak istemişti...birazda fiyakalı bir şey olsun deyince aklıma böyle bir bıçak geldi..
Kayıtlı
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...
Sancar Özer
Üye
İleti: 825
Ynt: BIÇAK 1NO.
«
Yanıtla #1 :
24 Şubat 2011, 14:53:50 »
Sinan bey, çok güzel, fiyakalı bir bıçak,
insan kullanmaya kıyamaz. Elinize sağlık. -^b
Kayıtlı
"Hoşça bak zatına ki zübde-i alemsin sen
Merdüm-i dide-i ekvan olan ademsin sen "
Şeyh Galip
Bekir Çankırı
Üye
İleti: 503
Ynt: BIÇAK 1NO.
«
Yanıtla #2 :
24 Şubat 2011, 20:42:23 »
Kabza ve kındakı ahşap işçiliğin , namludaki ve balçaktaki kakma denemelerin çok özenli ve tarzına ait özellikler Sinan .
Özellikle elişi kakmalara çok zaman ayırarak hakim oldukça işlerinde imzan olacak eminim .
Kolay gelsin .
Kayıtlı
"Kendimi kendim yetirdim, kendim ettim kendimi...
Kendime kendim gerekse; bula, kendim kendimi..."
PİRİ REİS
http://bekircankiri.blogspot.com/
Sinan Erşen
Üye
İleti: 66
Ynt: BIÇAK 1NO.
«
Yanıtla #3 :
25 Şubat 2011, 08:54:10 »
teşekkür ederim abi inşallah
Kayıtlı
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...
Necdet Namazcı
Üye
İleti: 9
Ynt: BIÇAK 1NO.
«
Yanıtla #4 :
17 Aralık 2011, 20:36:26 »
hakkını vermıssınız ellerınıze saglık
Kayıtlı
Murat Güleç
Üye
İleti: 1
Ynt: BIÇAK 1NO.
«
Yanıtla #5 :
23 Ocak 2012, 20:10:55 »
Sinan ustam ellerine sağlık. kabzada kullandığın ahşap, bıçağın genel formu ve işçiliği çok hoş olmuş. kınıda cabası. -^b
Kayıtlı
Yazdır
Sayfa: [
1
]
« önceki
sonraki »
»
Teknik Konular
»
Çalışmalarımız
»
BIÇAK 1NO.