yeni bıçak  (6016 defa okundu)

Sinan Erşen

  • Üye
  • *
  • İleti: 66
yeni bıçak
« : 10 Mart 2011, 11:58:51 »
yeni yaptığım bir bıçak..
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

Kayahan Horoz

  • Moderatör
  • Üye
  • *****
  • İleti: 228
Ynt: yeni bıçak
« Yanıtla #1 : 12 Mart 2011, 15:15:12 »
Çok, çok güzel Sinan Bey; elinize, emeğinize sağlık.   -^b -^b -^b

Özellikle "kabza yolu" formunu ve bu formun uygulanmasındaki işçiliği çok beğendim.

Bıçakta kullandığınız malzeme ve uyguladığınız yöntem hakkında da bilgi verir misiniz?

Bir tek eleştirim var izninizle: Namludaki isim ve süsleme, fotoğrafta "olmasa daha iyi olurmuş" görüntüsü vermiş.  Belki de fotoğraftan; ama şayet asitle yaptıysanız, belki bir kez daha gözden geçirebilirsiniz.





Sinan Erşen

  • Üye
  • *
  • İleti: 66
Ynt: yeni bıçak
« Yanıtla #2 : 29 Mart 2011, 16:46:30 »
kusura bakmayın Kayahan bey uzun zamandır yoktum, gül kökü sap pirinç malzeme üzerine asit ile indirme ile yaptım efendim evet asit ile yapıldı bıçak üzerindeki şekiller sade bıraksaydım daha güzel olucaktım yaptıktan sonra bende farkettim :)
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

 

Her Hakkı Saklıdır © 2007-2024 cebehane.com
SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines
RSS WAP2