Başlarken > Etkinlikler, Haber ve Duyurular

Silahhane açıldı....!

<< < (2/7) > >>

Yaşar Burak Uslu:
Sizi üzmek istemem ama o detayları katalogda göremiycez ne yazık ki , ağırlıklı olarak salondaki ürünler olacak katalogda, ama dedim ya özlem sona erdi  :)

Sancar Özer:
Haklısınız Yaşar bey mevzu Türk silahları olunca çok büyük beklenti içine girmeden her olumlu gelişmeyi kar hanesine yazmak lazım sanırım. :)

Selim Atalay:
Haberi gazetelerde okuduğumdan beri heyecanlıyım lakin şu fotoğraf mevzusuna değinmeden edemeyeceğim.Niye yasak?En son gittiğimide flaş ışıklarının eserlere zarar verebileceği gerekçesiyle yasak olduğu yazılıydı.Arkeolog değilim böyle bir konuda fikir beyan edemem ama bana başka nedenleri varmış gibi geliyor.

Bu da okuduğum haberin linki :http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1175166

Sancar Özer:
Yasak olan flaş ise birşey demem. Zaten tamamı camın arkasında olan eserlerin flaşlı resmini çekmek  pek hayırlı sonuç doğurmuyor. Ama flaş olmadan fotoğraf çekme işleminin kendisinin esere zarar vermesi fiziken mümkün değil.  ???

Eylem Cengiz:
Ben geçen sene Topkapı'da fotoğraf çekmekten dolayı kavga ettim. Yanlış anlamayın, mücevherat ya da kutsal emanetlerde değil, çok da matah olmayan bir serginin olduğu kısımda...

O yüzden fazla beklentiniz olmasın derim.  ::)

Aynısı bir de Mevlana Müzesi'nde geldi başıma. Üstelik çocuklar eserleri elliyorken, hat oymalı mermer sandukaların üzerinde atçılık oynuyorken. >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git