Teknik Konular > Çalışmalarımız

yüzme- soyma bıçagı

(1/2) > >>

Durukan Türe:
arkadaşlar,
sizlerle paylaşmak istedigim yeni calışmam yabancıların "skinner" dedikleri bizde pek kullanılmayan ama şahsen benim oldukça etkili buldugum bir biçim. bunu kasap arkadaşlarımla da konuştugumda bana hak verdiler. onlar 4-5 numara( büyük bıçaklar yani ) ıie yüzme işlemi yapıyorlar. bu bıçagı sevgili eşim için yaptım. belki mutfak işlerinde kullanır diye.

uçtan sapa 17 cm
namlu 6 cm boy en geniş yerinde 4.5 cm en
et kalınlıgı 2.0 mm

namlu D2 çelik
sap sapelli
80-240-400-600 kum ile elle zımpara sonrası 3 kez gomalak cila 3 kez mat vernik cilası.
iki adet nikel krom tel perçin olarak kullanıldı (elimde ne varsa onu kullanıyorum :)

soru ve görüşlerinizi beklerim arkadaşlar

Durukan Türe:
unutmadan henüz polisaja vermedigim için namlu gerçek parlaklıgında degil.:)

Sancar Özer:
Elinize sağlık Durukan bey. Sap ve namlu biçimi gerçekten çok hoşuma gitti. Resimlerden görebildiğim kadarı ile namlu sırtının da bir kısmına ağız açılmış; yanılıyor muyum?

Durukan Türe:
çok sagolun.
resimler istedigim netlikte degil. üstelik son polisaj-parlatma yapılmadıgı için en son yapılan işlemler yanlış izlenime neden olabiliyor.  namlu sırtında agız yok. zaten olsaydı yapıldıgı amaç için kullanamazdım. ne yazık ki fotograf konusunda henüz eksikliklerim var sancar bey

Sefa Çabuk:
Ustam ellerin dert görmesin, çok güzel ve işlevsel görünüyor, uzun süredir gördüğüm bıçaklardan biraz farklı ve çok hırçın duruyor ( Ufak olduğuma bakıp aldanmayın her işi yaparım gibi) ne yapacaksın Siirtede atelye işi devam mı?

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git