Teknik Konular > Üretim Teknikleri

BANA YARDIM

<< < (3/6) > >>

Kayahan Horoz:
Ali Bey, oldukça hızlı ilerliyorsunuz.    -^b

Şayet ısıl işlem aşamasına geldiyseniz, bir ytong'un içini boşaltıp yan tarafında açacağınız bir delikten şaluma ile mıknatısın yakalamadığı sıcaklığa kadar (eğe çeliği için yaklaşık 820 C) ısıtıp yağa batırarak sertleştirebilirsiniz.  (İnternette "one brick forge" konusunda bir araştırma yaparsanız birçok görsele ulaşabilirsiniz.)

Ardından, tavlama için bir mutfak fırınında yaklaşık 210 C'ye kadar ısıtıp, bir saat kadar bu sıcaklıkta tuttuktan sonra kendiliğinden soğumaya bırakmalısınız.

Ali Kapıdaş:
ARKADAŞLAR KABZA YI PAPIŞTIRMAK İÇİN  İÇİN EPOKSİ VAR İMİŞ NASIL ALICAZ NEREDEN ALACAM VE NASIL KULLANACAĞIM HİÇ Bİ FİKRİM YOK YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM

Ali Kapıdaş:
VE ÇELİK ALMAK İSTİYORUM AMA PARÇA SATILMIYORMUŞ NASIL TEDARİK EDEBİLİRİM

Bekir Çankırı:
Epoksi ; çelik  kuyruk ile  ahşap , kemik , boynuz  v.s  gibi kabza malzemelerinin  arasına  hem yapıştırma  hem de  toz , kir dolmasını önlemek için dolgu olarak  kullanılıyor  Ali  bey .
Bir - iki  bıçaklık  kullanım için  çift komponentli yapıştırıcılar  ( 404  gibi )  daha  uygun olur bence .
Çelik  için de  lama  veya  parça  olarak  bulunabilen her  türlü  karbon çeliği  uygun olur  .
Ben  istanbul  dudulluda  DES  sanayi sitesinde  CK  67  bulmuştum  . Bulamazsanız   yardımcı olurum . selamlar.

Ali Kapıdaş:
Bekir bey teşekkür ettim ilginize ben Konya da bulamadım birde yeni olmamdan dolayı herhalde çelik konusunda bana yardımcı olursanız beni çok sevindirirsiniz birde merak ettiğim damasküs çeliği. Abi 2. Sormak istediğim model işi nasıl olacak

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git