Genel Konular > Diğer Silahlar ve Savunma Gereçleri

Yay

<< < (24/26) > >>

Eylem Cengiz:
Yayda ufak bir değişiklik yaptım. Artık iki uçtaki kısma kasan mı desem baş mı desem bu kısım biraz daha uzadı. Kurulu haldeki uzama 10-11 cm kadar. Güncel haliyle yay az daha hızlandı ancakçekiş sertliği de 28-30 lb civarına indi.

Yayın çekilmiş haliyle görünüşünü ve bir atışı sizle paylaşayım:

Atış:
http://www.youtube.com/watch?v=fGYHES14Vcw#ws

Çekiş:
http://www.youtube.com/watch?v=TlCV9krgzIs#ws

Mergup Özkan:
Abi sen kemankes olmussun...ne kadar da degilim desen videolar baska bir DIL konusuyor.... :D :D :D
Süper olmus, bakmasi bile ayri bir keyif. Kimbilir ok atmasi ne kadar hosdur diye düsünnerek, kiskandim Gökhan helal olsun güzel is olmus diyecegim simdilik. Bir ara tekrar bulusabilirsek atmak isterim tabikiii... -^b -^b -^b -^b -^b -^b -^b -^b ;D

Mergup Özkan:
kusurumu bagisla EYLEM.... ::)
Gökhanada bir mesaj yazmistim ondan Gökhan kalmis aklimda, özür dilerim.

Selam ve Saygilar
Mergup

Eylem Cengiz:
 ;)

Cengiz Çetin:
Herkese selamlar.Uzun bir aradan sonra tekrar yazmak güzel bir duygu.Yay yapımınaağırlık verdim.Ve kendi yaptığım yay ve kıyafetlerle Amasya Gümüşhacıköy de yapılan turnuvaya katıldım.40 m de elendim ama olsun katılmak güzeldi.Yarışmaya ,kendi yaptığım yay ile katılmak daha da keyif vericiydi.40 librelik Hun kabzalı bir yay.Sentetik bir çalışma.Hava muhalefeti sebebiyle menzil atışı yapamadık.Ama daha önceki yaylarla mukayese ettiğimde 250-300 m bulacağını tahmin ediyorum.Henüz görücüye çıkacak Osmanlı yayı yapamadım.Çalışmalar devam ediyor.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git